Politica de confidentialitate

 

SC LASH BEAUTY SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor Cu Caracter Personal cu numarul 20494

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC LASH BEAUTY SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana.

Informatiile furnizate catre SC LASH BEAUTY SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor). Conform legilor in vigoare, SC LASH BEAUTY SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de email unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de email furnizata. SC LASH BEAUTY SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clietii.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dvs. determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator. DAca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre SC LASH BEAUTY SRL, acordul dvs. este necesar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC LASH BEAUTY SRL. De asemeanea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.